Profiel

Voor- en achternaam

Roos Wattel

Functie

Projectleider, event organisator, consultant & coach

Plaats

Amsterdam

Provincie

Noord-Holland

Man of vrouw

Vrouw

Doof, SH, CODA of horend

Doof

Rubriek

Welzijn en Maatschappij

Type gebarentaal

NGT (Nederlands Gebarentaal), NmG (Nederlands met Gebarenondersteuning)

SMS en/of WhatsApp nummer

06-43040389

Bedrijfsnaam

Wat Telt!

KvK nummer

60493410

Omschrijving

DIT is Wat Telt! Diversiteit, Inclusie en Toegankelijkheid.

Als afgestudeerd cultureel en maatschappelijk ondernemer en coach heb ik ruime ervaring in het leiden van projecten, het organiseren van evenementen en het coachen van mensen.

Mijn passie is het bouwen van bruggen tussen de horende maatschappij en de dovengemeenschap.

U kunt Wat Telt! benaderen voor het coördineren van uw projecten, toegankelijkheidsadvies, het organiseren van evenementen (van kleine evenementen tot grotere events zoals festivals), beleidsontwikkeling, het schrijven van artikelen, het uitvoeren van doelgroeponderzoeken, community building, public relations, coaching en consultancy. Wat Telt! organiseert zelf ook kleine events en biedt trainingen en workshops aan.

Werkervaring:
Beleidsmedewerker bij de landelijke belangenorganisatie voor dove jongeren, mobilisatie coördinator bij Greenpeace Nederland, projectleider Grow2work, freelance journalist, freelance cultureel & maatschappelijk ondernemer.

Klanten: Festival 5D, Oerol, de Parade, de Karavaan, Over het IJ, Noorderzon Festival, Mutesounds Festival, Stichting Welzijn Doven Amsterdam, Dovenschap, Van Gogh Museum, Ctalents, N8, FOAM.

Website

www.wattelt.org